Over ons


O2 Scheidingsadvies BV is eind 2016 voortgekomen uit een samenwerking van O2 Accountants en Martens Scheidingsadvies. De directeuren van beide bedrijven, te weten, Hans Liefrink en Scott Martens werken sinds enkele jaren samen om ondernemers, vermogende particulieren en hun toekomstige ex-partners te begeleiden bij hun (echt)scheiding. Dat doen zij voor zowel beide cliënten tezamen (overlegscheiding) maar ook in het geval van behartiging van de belangen van één cliënt (conflictscheiding). In dat laatste geval voeren zij analyses en bedrijfswaarderingen uit voor één partij.

O2 Scheidingsadvies houdt kantoor in Ede, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem en Amsterdam.

Scott Martens RPA CFE

Scott is partner en adviseur van O2 Scheidingsadvies BV en directeur-eigenaar en adviseur van Martens Scheidingsadvies. Hij heeft in 2010 het diploma Register Erkend Financieel Echtscheidingsadviseur behaald, is sinds 2000 gecertificeerd pensioenadviseur, is sinds 2017 gecertificeerd fraudeonderzoeker en geeft lezingen, trainingen en levert bijdragen aan artikelen en studiegidsen. Hij is tevens uitgever en hoofdauteur van alle uitgaves van de Praktijkgids (echt)scheiding voor consumenten en geeft scheidingsadvies op juridisch, financieel, sociaal en fiscaal gebied met als specialisme ondernemers en expats. Scott is sinds 2015 eveneens voorzitter van de Kring van Scheidingsspecialisten (www.kvss.nl) en studeert fiscaal recht aan de Nyenrode Business Universiteit.

Publicaties:

 

drs. Hans Liefrink RAHans is partner en adviseur van O2 Scheidingsadvies BV en partner van O2 Accountants. Hans is gespecialiseerd in het adviseren van dga’s en grotere familiebedrijven en verzorgt de financiële afwikkeling van scheidingen van ondernemers. Hij is sinds 1996 in het vakgebied als registeraccountant actief. Hans is eveneens penningmeester van de Kring van Scheidingsspecialisten (www.kvss.nl).

Bedrijfsspecificaties
Adres hoofdkantoor: Godfried Bomansstraat 7, 4103 WR Culemborg
Kamer van Koophandel: 69477647.
BTW-nummer: NL 857 887 415 B01.
IBAN:NL 14 INGB 0007 9769 51

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze gedragscode.

Vraag een gratis telefoongesprek of gratis gesprek aan op één van onze kantoren


Postcode en huisnummer(bv. 1000 AA)

Onze prijzen en die van anderen
Ondernemingstaxatie, pensioenwaardering en totale begeleiding bij uw (echt)scheiding!