Dienstverlening & prijzen


Dienstverlening

O2 Scheidingsadvies is een joint-venture van registeraccountants en gediplomeerde register-scheidingsadviseurs die ondernemers bij hun (echt)scheiding in zijn geheel kunnen ontzorgen. Wij kunnen beide partijen begeleiden als zij in samenspraak willen (echt)scheiden in geval van een zogenoemde overlegscheiding. Maar wij kunnen ook ondernemers, vermogende particulieren of alleen hun toekomstige ex-partner eenzijdig bijstaan in geval van een zogenoemde conflictscheiding.

Onze dienstenmodules zijn:

  • het volledig begeleiden en bemiddelen van de (echt)scheidende ondernemer, de vermogende particulier en de toekomstige ex-partner
  • het ondersteunen van alléén de (echt)scheidende ondernemer of de vermogende particulier
  • het ondersteunen van alléén de toekomstige ex-partner van de (echt)scheidende ondernemer of de vermogende particulier
  • het doen van pensioenwaarderingen (pensioenverevening, pensioenverrekening en pensioenconversie) en het geven van een bijbehorend scheidingsadvies
  • het zo precies en objectief mogelijk vaststellen van het inkomen van de ondernemer
  • het onafhankelijk en objectief taxeren van één of meerdere ondernemingen.


Snel, correct en op een objectieve manier gaan (echt)scheiden
Vooral voor ondernemers is "tijd" letterlijk: "geld".
Wij nemen aan dat u en uw (ex-)partner niet zit te wachten op een langslepend en kostbaar scheidingsproces. Daarnaast zorgt een lang proces voor persoonlijke frustratie, onzekerheid en kost het veel energie. Zodra we alle nodige documentatie hebben, kunnen we een bedrijfswaardering binnen twee weken uitvoeren met een daarbij behorend rapport. De scheidingsadviseur is daarentegen verantwoordelijk voor een snelle, maar degelijke uitvoering van het scheidingstraject.

Prijzen en uurtarief

Ons kantoor heeft transparantie en budgettering hoog in het vaandel staan. Daarom hanteren wij vaste prijzen en één standaard uurtarief inclusief alle kosten. Vooraf bespreken wij kosteloos met u en/of uw (ex-)partner welke diensten noodzakelijk zijn en verstrekken wij u een offerte. Na uw akkoord bevestigen wij de te leveren diensten met een opdrachtovereenkomst. Zo komt u niet voor torenhoge rekeningen achteraf te staan.

Om u een indruk te geven wat andere adviseurs u hoogstwaarschijnlijk in rekening zullen brengen en welke prijzen en uurtarieven wij hanteren, hebben we een overzicht gemaakt.
Dat overzicht vindt u hier.

Vraag een gratis telefoongesprek of gratis gesprek aan op één van onze kantoren


Postcode en huisnummer(bv. 1000 AA)

Onze prijzen en die van anderen
Ondernemingstaxatie, pensioenwaardering en totale begeleiding bij uw (echt)scheiding!